huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

Kausi 2023-2024

 
Kausi 2023-2024 on päättynyt!


Kiitos kaikille jumppaajille kuluneesta kaudesta. Kauden 2024-2025 

lukujärjestykset julkaistaan heinäkuun loppuun mennessä nettisivuilla. 

 

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 ryhmiin alkaa elokuussa. Tarkempi ajankohta tiedotetaan myöhemmin! 

BLOGI - SEURASSAMME

Seurassamme, osa 1 - Johtokunta

 

Johtokunnasta päivää! Olet ehkä törmännyt meihin turkooseissa huppareissamme tuntien yhteydessä, mutta ketä me olemme ja mitä oikeastaan teemme?

Jos mietitään ensin tekijöitä, jotka yhdistävät meitä seitsemää johtokunnan jäsentä, niin päällimmäisenä nousee luonnollisesti esille halu liikuttaa ihmisiä. Päivätöitämme teemme pääasiassa muun kuin liikunnan parissa, mm. bisneselämässä ja koulumaailmassa. Kaikkien sydäntä lähellä on kuitenkin se, että lähiseudun lapset ja nuoret, aikuiset sekä perheet yhdessä pääsevät harrastamaan.

Useimmat meistä ovat päätyneet HolVon johtokuntaan oman tai lastensa liikuntaharrastuksen kautta. Muutama nykyinen johtokunnan jäsen on myös aikanaan valittu HolVon vuoden aikuisjumppariksi, osalla oma lapsi on joko harrastanut itse tai ohjannut tunteja. Rekrytointia johtokuntaan on tehty mm. jo edesmenneen Anttilan hyllyjen välissä, kun silloinen johtokunnan jäsen bongasi tunneilta tutun jumpparin ja kysäisi mukaan toimintaan. Sellainenkin harvinainen tilanne on koettu, että paikkakunnalle juuri muualta muuttanut muiden seurojen kasvatti otti itse yhteyttä ja toivoi pääsevänsä mukaan toimintaan, alkuun tosin ohjaajaksi.

Kuten lukuisia seuroja ympäri Suomen, myös Hollolan Voimistelua pyöritetään talkoovoimin. Ohjaajat ovat palkattuja työntekijöitä – tästä lisää myöhemmissä juttusarjan osissa - mutta johtokunta ei saa rahallista korvausta. Tästä syystä pyrimme jakamaan vastuualueet niin, että jokainen hoitaa itselleen luontevan pestin. Salien varaaminen, ohjaajien rekrytointi, toiminnan mainostaminen, kokoustarjoilujen hoitaminen, jäsenrekisterin hallinnointi, nettisivut ja some, sijaisten järjestäminen, hakemusten laatiminen, laskujen maksaminen, pöytäkirjojen puhtaaksikirjoittaminen… tekemistä riittää, mutta onneksi meillä on mukana osaajia monelta eri alalta. Osa tehtävistä painottuu tiettyyn aikaan vuodesta, kun taas osa jakautuu tasaisemmin koko kauden ajalle. Elokuun järjestäytymiskokouksessa käymme läpi jokaisen vastuualueet, ja kauden aikana jeesaamme toinen toisiamme tarpeen tullen.

Aivan ilman korvausta tätä työtä ei kuitenkaan tarvitse tehdä. Pääsemme osallistumaan kaikille omille tunneillemme veloituksetta ja ilman sitoutumista, mikä on loistava etu! Halutessaan voi kokeilla vaikka koko tarjonnan läpi, jos oma suosikki ei kauden alkaessa ole vielä selvillä. Johtokunta yhdessä ohjaajien kanssa viettää aina myös syys- ja kevätkauden päättäjäisiä, joissa mm. tutustumme uusiin lajeihin ja liikuntapaikkoihin.
Jos haluat olla meihin yhteydessä, katso yhteystiedot seuran nettisivuilta holvo.fi. Koska teemme seuratyötä päivätöidemme ja kotiaskareidemme lomassa, emme ole aina tavoitettavissa. Kiireellisissä asioissa suosittelemme ottamaan yhteyttä puhelimitse. Pyrimme olemaan useimmilla aikuisten tunneilla paikalla ja lasten ryhmissä käymme vähintään kauden ensimmäisillä tunneilla pitämässä infotuokion. Turkooseja huppareita on käytössä ainoastaan johtokunnan jäsenillä ja ohjaajilla, joten myös aina sellaisen nähdessäsi voit nykäistä hihasta! Kaikki palaute on tervetullutta ja toivottavaa toiminnan kehittämiseksi, joten älä epäröi olla yhteydessä.

Psst! Instagramin puolella @hollolanvoimistelu pääset myös tutustumaan meihin paremmin talven mittaan. Ensimmäiset esittelyt on jo julkaistu, käyhän kurkkaamassa!

HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-15-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!