gallery/etusivu_pääkuva

Maksutavat jäsenrekisterin kautta ilmoittautuville

Maksutavat jäsenrekisterin kautta ilmoittautuville ovat tilisiirto, Smartum liikuntasetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo. 

 

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri-ohjelman kautta, ohjeet ja ilmoittautumisajat löytyvät kotisivuilta.  Ilmoittautuminen tehdään koko toimintakaudeksi ( syksystä kevääseen ). Ilmoittautuessasi jäsenrekisterin kautta, saat sähköpostiisi laskun jonka eräpäivä on kauden alkamisen jälkeen.  Maksuja ei palauteta, kannattaa siis ilmoittaa seuralle ennen laskun maksamista mikäli ei halua jatkaa ryhmässä.

Smartum

 

Voit maksaa myös Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Saldolla. Vain allekirjoitetut liikuntasetelit hyväksytään, muistathan siis allekirjoittaa jokaisen liikuntasetelin. Voit maksaa jäsen- ja ryhmämaksuja liikuntaseteleillä tuomalla liikuntasetelin + printatun laskun joko ohjaajalle tai kenelle tahansa johtokunnan jäsenelle. Henkilöllisyys tarkistetaan liikuntaseteleitä vastaanottaessa!

gallery/aaa-liikuntaseteli-200px
gallery/aaa-liikunta_ja_kulttuuriseteli-200px
gallery/polku_mobiili_s1200x630_q80_noupscale

Maksutavat kertamaksulla osallistuville

Maksutavat kertamaksulla osallistuville ovat käteinen, Smartum liikuntasetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo. 

 

Kertamaksulla voi osallistua valittuihin aikuisten liikuntaryhmiin.

Toimintakaudella 2018 - 2019 kertamaksuryhmiä ovat Kahvakuula, Telinetaitoja ja kehonpainoharjoittelua, Lavis sekä Toiminnallinen Treeni (Kalliolassa). Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, muistathan kuitenkin että koko kaudeksi ilmoittautuneet ovat ryhmissä etusijalla jonka vuoksi voimme ottaa vain n. 10-15 kertamaksajaa / tunti.

 

Mikä maksat käteisellä, varaathan tasarahan mukaan!

Smartum

 

Voit maksaa myös Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Saldolla. Vain allekirjoitetut liikuntasetelit hyväksytään, muistathan siis allekirjoittaa jokaisen liikuntasetelin. Henkilöllisyys tarkistetaan liikuntaseteleitä vastaanottaessa!

gallery/aaa-liikuntaseteli-200px
gallery/aaa-liikunta_ja_kulttuuriseteli-200px
gallery/polku_mobiili_s1200x630_q80_noupscale
gallery/google_img
gallery/facebook_img
gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock