HOLLOLAN VOIMISTELU RY

huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

TOIMINTAKAUSI 2020-2021 

Hollolan Voimistelun toimintakausi 2020 - 2021 alkaa pian!

Tulevan kauden liikuntaryhmät on vahvistettu ja luvassa on jälleen tuttujen suosikkien lisäksi myös uusia juttuja. Lasten ja nuorten liikuntaryhmissä uutena tulokkaana aloittaa Cheerleading -harrasteryhmät, joita ohjaamaan olemme saaneet lajin monivuotisen harrastajan Viivi Lastikan. 

Lastentanssi ja Showtanssi saavat rinnalleen 10-15 -vuotialle suunnatun Street-tanssin, jota ohjaamaan on saatu vastavalittu Miss Lahti Ella Mattila.

Perheliikunnan tarjontaa on laajennettu viime vuosien aikana ja tälle kaudelle saamme ylpeinä esitellä jälleen jälleen uuden lajin; Perheparkourin.  Tämä laji tutustuttaa huikean taitavan Otto Laineen johdolla perheet yhdessä ja turvallisesti parkourin maailmaan, tunti soveltuu aikuisille ja 5-8 -vuotiaille lapsille yhteiseksi harrastukseksi. 

Aikuisten liikuntaryhmissä on kaudella 2020-2021 kaksi uutta tuntia ja kaksi uutta ohjaajaa, kun Lomajoogasta tuttu Tuuli Pesonen saapuu ohjaamaan Flowjoogaa tiistaisin Judosalille. Myös Circuit ja Toiminnallinen kuulatreeni saavat uuden ohjaajan, kun Janette Savumaa ottaa tilanteen haltuun maanantaisin Salpahallilla. Torstaisin Tiilikankaan koululla järjestettävät palloilutunnit saavat luontevaa jatkoa, kun Antti Anttonen aloittaa Miesten kuntopalloilun ohjaajana. 

 

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 13.8.2020 klo 8.00 tuttuun tapaan jäsenrekisterin kautta osoitteessa go.hoika.net.

Suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti mutta mikäli jäät ilmoittautuessa varapaikalle, ole huoleti - otamme sinuun yhteyttä mikäli paikka ryhmässä vapautuu. Ohjeita jäsenrekisterin käyttöön löydät täältä.

 

Syyskausi 30.8. - 29.11.2020 (ei tunteja syyslomalla vk 43/20)

Kevätkausi 11.1. - 29.4.2021 (ei tunteja talvilomalla vk 9/21 eikä pääsiäismaanantaina 5.4.)

 

 

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

HolVo toimii vastuullisesti koronapandemian leviämisen estämiseksi seuraamalla tilanteen kehittymistä ja noudattamalla THL:n suosituksia.

Mikäli vähintään puolet toimintakaudesta 2020-2021 joudutaan seurasta riippumattomista syistä perumaan

(esim. hallituksen määräyksellä suljettavat liikuntatilat, koronapandemian merkittävä leviäminen Päijät-Hämeen alueella),

Hollolan Voimistelu ry hyvittää maksetusta kausimaksusta 25€. 

Muistutamme kaikki harrastajia, ettei edes vähäisesti oireilevana osallistuta tunneille tai treeneihin.

Pidetään huolta käsihygieniasta pesemällä kädet käsisaippuaa käyttäen ennen ja jälkeen tuntien sekä yskitään ja aivastetaan hihaan.

Vanhemmat huolehtivat, että edellä mainitut ohjeet toteutuvat myös lasten ja nuorten kohdalla.

Vältetään tarpeetonta oleilua halleilla ja aulatiloissa, vanhemmat poistuvat sisätiloista viipymättä saatettuaan lapsensa tunnille.

Suosittelemme 2 viikon poissaoloa tunneilta minkä tahansa ulkomaanmatkan tai muun todetun altistuksen jälkeen.

BLOGI - SEURASSAMME

Seurassamme, osa 3 - Ohjaajat

 

On taas se aika vuodesta, kun liikuntaseuroissa ympäri Suomen viimeistellään tulevan kauden lukujärjestyksiä ja rekrytoidaan viimeisiä ohjaajia – näin myös meillä. Toki suuret linjat ovat selvillä jo aiemmin, mutta hienosäätö jatkuu usein aivan kauden alkuun saakka. Viime kaudella seurassamme työskenteli 37 ohjaajaa, ja tulevan toimintakauden ohjaajamäärä tulee olemaan samaa suuruusluokkaa.

 

Kaikki ohjaajamme tekevät yhtä arvokasta työtä, mutta haluamme nostaa esille erityisesti nuoret ohjaajamme, jotka koulun ohella hoitavat hienosti ja vastuuntuntoisesti ohjaustyönsä. Meillä on vuodesta toiseen ilo saada palkata reippaita ja liikunnallisia nuoria, joista osa aloittaa ohjaamisen heti yläkoulun alussa ja pysyy seurassamme useita vuosia. Olemme monelle nuorelle ensimmäinen työnantaja ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme työllistää paikallisia nuoria reiluilla työehdoilla.

 

Onpa kyseessä 14-vuotias apuohjaaja tai kokenut liikunta-alan konkari, ohjaajiamme koskevat samat edut ja velvollisuudet. Teemme kaikkien ohjaajiemme kanssa kirjallisen työsopimuksen, ja maksamme tuntipalkkaa ihan jokaiselle. Vuosittain kirjoitetaan myös työtodistukset kaikille. Varsinkin nuoret ohjaajamme saavat arvokasta kokemusta tulevaa työelämää varten huolehtiessaan tuntilistojen täyttämisestä ja verokorttikoukeroista, puhumattakaan itse työkokemuksen karttumisesta. Toimimme myös mielellämme suosittelijoina kesätyötä hakeville nuorille.

Säännöllinen palkka ja työkokemuksen kertyminen eivät suinkaan ole ainoat etumme ohjaajillemme. Kauden alussa järjestämme kaikille yhteisen perehdytyksen ja vuoden mittaan koulutamme ohjaajia tarpeen ja innokkuuden mukaan. Ohjaajat saavat myös käydä seuran omilla tunneilla veloituksetta. Järjestämme lisäksi syys- ja kevätkauden lopuksi päättäjäiset, joiden ohjelma vaihtelee. Ohjaajamme ovat rohkeaa ja kokeilunhaluista sakkia, sillä viime vuosien seikkailupuistokäynnit, kalliolaskeutuminen, tankotanssi, tramppapuisto ja seinäkiipeily ovat keränneet paikalle ison joukon osallistujia.

 

Julkaisemme silloin tällöin työnhakuilmoituksia mol.fi:ssä, mutta useimmat ohjaajamme ovat päätyneet HolVoon töihin puskaradion kautta. Tällä hetkellä useimmille ensi vuoden tunneillemme on jo valittu ohjaajat, mutta temppukoulu- ja telinetemppuiluohjaajien hakulomake on auki vielä heinäkuun loppuun asti. Lomakkeen pääsee täyttämään alla olevasta linkistä, ja täyttäminen onnistuu helposti millä tahansa mobiililaitteella. Oma telinevoimistelu- tms. kokemus ja/tai ohjauskokemus ovat luonnollisesti eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

 

Ohjaajamme ehtivät tulla jumppareille vuosien mittaan tutuiksi ja iloksemme ensi kaudellakin moni vanha tuttu ohjaaja jatkaa. Toisaalta vaihtelukin virkistää, ja on kiva saada joukkoomme uusia kasvoja. Pian on valmista ja kausi voi alkaa – tervetuloa tunneillemme!

gallery/hyvässä seurassa on ilo liikkua-slogan
gallery/suomen voimisteluliitto_800px_rgb_72
HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-15-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!