huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

Kausi 2023-2024

Kausi on alkanut!

 

Muutamissa ryhmissä on vielä tilaa,
ryhmien tilanteen voit tarkistaa jäsenrekisteristä go.hoika.net

Kausi 2023-2024
28.8.23-3.12.2023 (syyslomaviikolla 43 ei tunteja)
7.1.24-28.4.24 (hiihtolomaviikolla 9 ei tunteja, pääsiäinen 31.3. & 1.4. ei tunteja)

 

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen ryhmiin kaudelle 2023-2024 aukeaa torstaina 10.8. klo 8.00 

BLOGI - SEURASSAMME

Seurassamme, osa 3 - Ohjaajat

 

On taas se aika vuodesta, kun liikuntaseuroissa ympäri Suomen viimeistellään tulevan kauden lukujärjestyksiä ja rekrytoidaan viimeisiä ohjaajia – näin myös meillä. Toki suuret linjat ovat selvillä jo aiemmin, mutta hienosäätö jatkuu usein aivan kauden alkuun saakka. Viime kaudella seurassamme työskenteli 37 ohjaajaa, ja tulevan toimintakauden ohjaajamäärä tulee olemaan samaa suuruusluokkaa.

 

Kaikki ohjaajamme tekevät yhtä arvokasta työtä, mutta haluamme nostaa esille erityisesti nuoret ohjaajamme, jotka koulun ohella hoitavat hienosti ja vastuuntuntoisesti ohjaustyönsä. Meillä on vuodesta toiseen ilo saada palkata reippaita ja liikunnallisia nuoria, joista osa aloittaa ohjaamisen heti yläkoulun alussa ja pysyy seurassamme useita vuosia. Olemme monelle nuorelle ensimmäinen työnantaja ja olemmekin erittäin ylpeitä voidessamme työllistää paikallisia nuoria reiluilla työehdoilla.

 

Onpa kyseessä 14-vuotias apuohjaaja tai kokenut liikunta-alan konkari, ohjaajiamme koskevat samat edut ja velvollisuudet. Teemme kaikkien ohjaajiemme kanssa kirjallisen työsopimuksen, ja maksamme tuntipalkkaa ihan jokaiselle. Vuosittain kirjoitetaan myös työtodistukset kaikille. Varsinkin nuoret ohjaajamme saavat arvokasta kokemusta tulevaa työelämää varten huolehtiessaan tuntilistojen täyttämisestä ja verokorttikoukeroista, puhumattakaan itse työkokemuksen karttumisesta. Toimimme myös mielellämme suosittelijoina kesätyötä hakeville nuorille.

Säännöllinen palkka ja työkokemuksen kertyminen eivät suinkaan ole ainoat etumme ohjaajillemme. Kauden alussa järjestämme kaikille yhteisen perehdytyksen ja vuoden mittaan koulutamme ohjaajia tarpeen ja innokkuuden mukaan. Ohjaajat saavat myös käydä seuran omilla tunneilla veloituksetta. Järjestämme lisäksi syys- ja kevätkauden lopuksi päättäjäiset, joiden ohjelma vaihtelee. Ohjaajamme ovat rohkeaa ja kokeilunhaluista sakkia, sillä viime vuosien seikkailupuistokäynnit, kalliolaskeutuminen, tankotanssi, tramppapuisto ja seinäkiipeily ovat keränneet paikalle ison joukon osallistujia.

 

Julkaisemme silloin tällöin työnhakuilmoituksia mol.fi:ssä, mutta useimmat ohjaajamme ovat päätyneet HolVoon töihin puskaradion kautta. Tällä hetkellä useimmille ensi vuoden tunneillemme on jo valittu ohjaajat, mutta temppukoulu- ja telinetemppuiluohjaajien hakulomake on auki vielä heinäkuun loppuun asti. Lomakkeen pääsee täyttämään alla olevasta linkistä, ja täyttäminen onnistuu helposti millä tahansa mobiililaitteella. Oma telinevoimistelu- tms. kokemus ja/tai ohjauskokemus ovat luonnollisesti eduksi, mutta eivät välttämättömiä.

 

Ohjaajamme ehtivät tulla jumppareille vuosien mittaan tutuiksi ja iloksemme ensi kaudellakin moni vanha tuttu ohjaaja jatkaa. Toisaalta vaihtelukin virkistää, ja on kiva saada joukkoomme uusia kasvoja. Pian on valmista ja kausi voi alkaa – tervetuloa tunneillemme!

HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-15-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!