gallery/vaaka_kahvakuulat

Tapahtumat

 

Hollolan Voimistelu ry. järjestää vuosittain kaikille avoimia tapahtumia, kuten tanssi- tai liikuntapäiviä. 

Seuraa ilmoittelua netissä ja facebookissa, uusia tapahtumia on suunnitteilla!

 

Ystäväviikko

 

HolVo vietti helmikuussa 2019 Ystävänpäivää koko viikon jonka aikana kuudessa aikuisten liikuntaryhmässä oli avoimet ovet. Kannustimme jäseniä ottamaan tunnille mukaan työkaverin, naapurin, puolison tai vaikka oman äidin! Viikon aikana treenasimme ja tsemppasimme yhdessä sekä nautimme liikunnan ilosta. Haastoimme itseämme ja annoimme kaikkemme. Kokeilimme uusia lajeja ja löysimme uusia tapoja treenata. Kuvakooste tunneilta talla - kiitos kaikille mukana olleille.

Tanssipäivä 2.12.2017

 

Hollolan Voimistelu ry. järjesti syyskauden päätteeksi Tanssipäivän Hollolan Uimahallin monitoimisalissa. Päivän lajit olivat Lavis ja Zumba, ohjaaja tietenkin upea ja iloinen Ansku Lehtinen. 

 

Hollolan Voimistelu ry:n 20-vuotisjuhla

 

Hollolan Voimistelu ry. vietti 20-vuotisjuhlaansa Hollolan liikuntahallilla sunnuntaina 30.11.2014.

Kaikille avoimessa juhlassa esiteltiin seuran monipuolista toimintaa ja käytiin läpi seuran pitkää historiaa liikuntakasvatuksen parissa. Juhlassa esiintyivät kaikki seuran showtanssiryhmät (6-8v., 8-10v., 10-12v. ja 12-16v.), Perheliikunta-ryhmä, Telintemppuilu-ryhmä (8-12v.) sekä Parkour-ryhmä.

 

Hollolan Voimistelu ry:n puheenjohtaja Auli Kasakkamäki-Heikkinen kertasi juhlapuheessaan seuran historiaa, pitkiä perinteitä lasten temppukoulujen ja telinetemppukoulujen järjestämisessä sekä aikuisliikunnan kehitystä. Seuran ensimmäisellä toimintakaudella 1994-1995 lajitarjonta keskittyi aikuinen/lapsi -jumppaan, tenavajumppaan ja telinevoimisteluun. Vuosien saatossa lajivalikoimaan ovat tulleet nuorten liikuntaryhmät kuten Showtanssi ja Parkour. Aikuisten liikuntatarjontaa on muokattu vastaamaan nykypäivän tarpeita, aikaisempien suosikkiryhmien Keppijumpan ja Aerobicin tilalle ovat nousseet Tehojumppa, Zumba ja Kahvakuula, joka soveltuu erinomaisesti myös miehille.  

 

Juhlan ohjelmaosuuden jälkeen lapset saivat vapaasti esitellä taitojaan temppuradalla, jossa seuran nuoret apuohjaajat opastivat pieniä jumppareita. Hollolan Voimistelu ry:n 20-vuotisjuhlassa kävi noin 300 vierasta, mukana myös seuran perustajajäsenet Elina Juurinen ja Markku Tähtinen.

 

Hollolan Voimistelu ry. kiittää kaikkia juhlavieraita sekä järjestelyihin osallistuneita ohjaajia.

gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock
gallery/facebook_img
gallery/google_img