gallery/etusivu_a
gallery/uusi_holvo

SEURAN TARKOITUS JA TAVOITTEET

 

Hollolan Voimistelu ry:n tarkoituksena on suorittaa jäsenistönsä keskuudessa liikuntakasvatustyötä edistämällä voimistelu- ja liikuntaharrastusta niin, että mahdollisimman moni voisi harrastaa voimistelua ja liikuntaa eri toiminta- ja tavoitetasoilla. HolVo on toiminut yli 20 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, helposti lähestyttäväksi ja edulliseksi koko perheen seuraksi. 

 

Toimintaa tarjotaan kolmessa kategoriassa;

Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta.

Seura aloitti toimintansa lastenliikunnalla ja sen osuus onkin kasvanut ja monipuolistunut vuosien aikana merkittävästi mm. ikäryhmittäin järjestettäviin Temppukouluihin, Showtansseihin ja Parkouriin - näistä Temppukoulu on jo paikallinen legenda, ja ryhmät täyttyvät nopeasti.

 

Viime vuosien aikana HolVo on panostanut erityisesti Perheliikuntaan, jossa eri ikäiset lapset harrastavat Perheliikunta-, Perhetemppuilu- ja Perhepalloilu-ryhmissä yhdessä vanhempiensa tai muiden läheisten - vaikka mummin tai kummin - kanssa.

 

Aikuisten liikunnassa HolVo tarjoaa niin tuttuja kuin uusiakin lajeja helposti lähestyttävällä tavalla ja rennolla otteella. Lajitarjonta elää ajan hengessä, 90-luvun suosikki Keppijumppa on muuttunut Lavikseen, Pilatekseen ja Kahvakuulaan. Lajitarjonnassa huomioidaan myös miehet, sillä mm. Circuit ja Kahvakuula soveltuvat erinomaisesti myös miehille. Ryhmissä käy myös paljon pariskuntia - mikä loistava tapa viettää aikaa yhdessä!

Seura valitsee jäsenistöstään vuosittain "VUODEN JUMPPARIT" jotka palkitaan kunniakirjoilla. 

 

Hollolan Voimistelu ry on jäsenenä Suomen Voimisteluliitto ry:ssä sekä PHLU:ssa (Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry).

 

Hollolan Voimistelu ry:n periaate "LIIKUNNAN RIEMUA YHDESSÄ" toteutuu seurassa monella tavalla. Kaiken ikäisille löytyy sopiva liikuntaryhmä, ryhmät soveltuvat kaiken tasoisille eikä aiempaa harrastustaustaa vaadita. Seurassa ei ole kilpailutoimintaa eikä pakollisia esiintymisiä. Seura toimii paikallisesti ja vastuullisesti, sen toimintaa johtaa, taloudenhoidosta ja omaisuudesta huolehtii ja vastaa kevätkokouksen vuosittain valitsema johtokunta. Johtokuntaan kuuluu puheenjohtaja (yksi kausi) ja kuusi jäsentä (kaksi kautta) ilman rahallista korvausta. Lisäksi seura työllistää paikallisia nuoria kouluttamalla heitä lastenryhmien apu- ja vastuuohjaajiksi. 

 

Hollolan Voimistelu ry:n perustamiskirjan 16.3.1993 ovat allekirjoittaneet Elina Juurinen, Markku Tähtinen ja Raija Eilamo. Seuran ensimmäisenä puheenjohtajana aloitti tuolloin Elina Juurinen. Syksyllä 1994 alkaneella kaudella lajitarjontaa olivat aikuinen-lapsi -jumppa, tenavajumppa ja telinevoimistelu. Seuran jäsenmäärä kevätkauden 1995 päättyessä oli 239 henkilöä.

Jäsenmäärä toimintakaudella 2017 - 2018 oli yli 400 iloista ja liikunnasta kiinnostunutta lasta ja aikuista Hollolasta ja lähikunnista.

 

Holvo tarjoaa hikeä ja huvia!

gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock