HOLLOLAN VOIMISTELU RY

huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

TOIMINTAKAUSI 2020-2021 

TÄRKEÄ TIEDOTE! Päijät-Hämeen Hyvinvointikuntayhtymän 23.11.2020 antamien suositusten johdosta olemme päättäneet perua kaikki aikuisliikunnan ja perheliikunnan tunnit ajalta 23.11. - 26.11.2020. Näin ollen Hollolan Voimistelu ry:n syyskausi katsotaan päättyneeksi aikuisliikunnan ja perheliikunnan osalta. Lastenryhmien tunnit järjestään vielä tällä viikolla, jonka jälkeen koko seuran toiminta jää joulutauolle. Kevätkausi alkaa mahdolliset koronarajoitukset huomioonottaen 11.1.2021 

 

Ilmoittautuminen ryhmiin tapahtuu jäsenrekisterin kautta osoitteessa go.hoika.net.

Suosituimmat ryhmät täyttyvät nopeasti mutta mikäli jäät ilmoittautuessa varapaikalle, ole huoleti - otamme sinuun yhteyttä mikäli paikka ryhmässä vapautuu. Ohjeita jäsenrekisterin käyttöön löydät täältä.

 

Syyskausi 30.8. - 29.11.2020 (ei tunteja syyslomalla vk 43/20)

Kevätkausi 11.1. - 29.4.2021 (ei tunteja talvilomalla vk 9/21 eikä pääsiäismaanantaina 5.4.)

 

Syysloman jälkeen aloittaa uusi aikuisten liikuntaryhmä, kun Elina Eskola aloittaa Zumba-tunnit tiistaisin Kalliolan koululla. Zumba on huikean suosion saanut tanssitunti, jossa nautitaan latinalaisista rytmeistä ja ennen kaikkea pidetään hauskaa.

Ilmoittautuminen Kalliolan Zumbaan on avattu osoitteessa go.hoika.net

 

 

KORONAVIRUKSEN VAIKUTUKSET TOIMINTAAN

HolVo toimii vastuullisesti koronapandemian leviämisen estämiseksi seuraamalla tilanteen kehittymistä ja noudattamalla THL:n suosituksia.

Mikäli vähintään puolet toimintakaudesta 2020-2021 joudutaan seurasta riippumattomista syistä perumaan

(esim. hallituksen määräyksellä suljettavat liikuntatilat, koronapandemian merkittävä leviäminen Päijät-Hämeen alueella),

Hollolan Voimistelu ry hyvittää maksetusta kausimaksusta 25€. 

Muistutamme kaikki harrastajia, ettei edes vähäisesti oireilevana osallistuta tunneille tai treeneihin.

Pidetään huolta käsihygieniasta pesemällä kädet käsisaippuaa käyttäen ennen ja jälkeen tuntien sekä yskitään ja aivastetaan hihaan.

Vanhemmat huolehtivat, että edellä mainitut ohjeet toteutuvat myös lasten ja nuorten kohdalla.

Vältetään tarpeetonta oleilua halleilla ja aulatiloissa, vanhemmat poistuvat sisätiloista viipymättä saatettuaan lapsensa tunnille.

Suosittelemme 2 viikon poissaoloa tunneilta minkä tahansa ulkomaanmatkan tai muun todetun altistuksen jälkeen.

BLOGI - SEURASSAMME

Temppukoulu eli Temppis on liikuttanut neljännesvuosisadan aikana satoja, ellei tuhansia hollolalaisia lapsia. Vanhemmat ovat nähneet lasten riemun ja oppimisen ilon, sekä kuulleet lasten kertomana kaikista niistä hauskoista harjoituksista trampalla, airtrackilla, puolapuilla, köysissä ja matolla.

 

Kuinka monella tavalla voikaan kieriä, pyöriä, hypätä, oppia kärrynpyöriä ja käsilläseisontaa, kehonhallintataitojen kehittyessä samalla ihan huomaamatta. Monet isät ja äidit ovat varmasti myös miettineet, miten mukavaa olisi mennä mukaan saliin ja nauttia liikunnasta lasten lailla - yhdessä, kokeillen, kehittyen ja oppien. Tästä ajatuksesta HolVon johtokunta lähti pari vuotta sitten kehittämään uudenlaista, telinetaitoihin ja kehonhallintaan keskittyvää aikuisten ohjattua liikuntaryhmää.

Ryhmän perustamisen jälkeen pieneksi, tosin positiiviseksi ongelmaksi koitui ryhmän nimi. Tuntia ei haluttu lokeroida minkään tietyn lajin alle, koska sisältö on monipuolista ja erilaisia lajeja yhdistelevää. Telinevoimistelun, parkourin, akrobatian, kehonpainoharjoittelun ja sirkuksen sisällöissä on paljon päällekkäisyyksiä, mutta mikä se näitä kaikkia yhdistävä tekijä on? Pitkällisen pohdinnan tuloksena ryhmä on viralliselta nimeltään Telinetaitoja ja kehonpainoharjoittelua, mutta ainakin meidän HolVolaisten puheissa Aikuisten Temppis on hyvin yleisesti käytössä oleva nimitys.

Aikuisten Temppiksen ytimenä on ohjaajatiimi, jossa omien alojensa osaajat antavat panoksensa. Vahvan sirkustaustan omaava Lotta, Parkourin mestari Otto sekä lukemattomia erilaisia liikuntaryhmiä ohjannut Tytti mahdollistavat monipuolisen tavan treenata. Kausittain vaihtuvat teemat tuovat treeniin oman lisänsä, pitävät harjoittelun mielenkiintoisena ja mahdollistavat konkreettisen tavan seurata omaa kehitystään. Osallistujien toiveitakin pystytään huomioimaan ja ilahduttavaa kyllä, tässä ryhmässä ohjaaja saa usein välitöntä palautetta siitä mikä oli kivaa ja mitä halutaan tehdä uudelleen.
Marraskuun ajan Aikuisten Temppiksessä on teemana käsilläseisonta. Jokaisella tunnilla tehdään myös muuta, mutta toistojen ja monipuolisten harjoitteiden kautta haetaan varmuutta käsilläseisontaan. Ennakkotaitoja ei tarvitse olla, sillä käsilläseisonnasta löytyy jokaiselle sopiva versio. Käsilläseisonnalle ei ole yläikärajaa ja se soveltuu kaiken tasoisille liikkujille, sillä sitä voi harjoitella lukemattomilla eri tavoilla - aluksi vaikkapa jumppapallon avulla. Et ehkä koskaan elämässäsi erityisesti tarvitse käsilläseisontataitoa, mutta miksipä et haastaisi itseäsi kokeilemaan - samalla ilolla ja innolla kuin lapsi, joka on juuri oppinut tekemään kärrynpyörän. Ja sitä paitsi, käsilläseisonta kehittää mm. olkapäiden voimaa ja liikkuvuutta, kehonhallinnasta puhumattakaan.

 

 

HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-15-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!