gallery/img_2285

LASTEN JA NUORTEN LIIKUNNAN TUNTIKUVAUKSET

 

LASTENTANSSI

 

Lastentanssi on hauska ja mukaansatempaava tanssitunti 4-6 -vuotiaille. Lastentanssissa tutustutaan eri tanssilajeihin ( mm. baletti, showtanssi ) ja pidetään hauskaa tanssillisten leikkien parissa.

SHOWTANSSI

 

Showtanssi on hauskaa ja monipuolista liikuntaa ja se sopii myös aloittelijoille.

6-8-vuotiaiden tunneilla tutustutaan eri katutanssilajeihin, harjoitellaan koreografioita ja pidetään hauskaa tanssillisten leikkien parissa. Tanssiessa jokainen lapsi saa lisää itsevarmuutta ja rohkeutta sekä esiintymiskokemusta. Showtanssi 8-10 -vuotiaiden ryhmässä opetellaan tanssin perusteita sekä harjotellaan lyhyitä koreografioita. Tunnin ohjelmaan kuuluu mm. tanssiminen opettajan ohjauksessa sekä omien koreografioiden teko, venyttely, erilaiset kehonhallinta-harjoitukset ja tietenkin hauskanpito!  Showtanssi 10-12 ja 12-16 -vuotiaiden ryhmissä kokeillaan erilaisia tanssilajeja, kuten hiphoppia, poppia,  voguingia, showjazzia sekä housea. Tunti sopii aloittelijoille kuin myös jo aikaisemmin harrastaneille. Tunnin ohjelmaan kuuluu myös venyttely sekä tanssitekniikan ja ilmaisun harjoittelu.

 

PARKOUR

 

Kaikki mukaan liikkumaan!

Luvassa on parkourin harrastamista turvallisessa ympäristössä ja ammattitaitoisen Parkour- ohjaajan ohjastamana.

Harjoituksissa käymme läpi kehon hallintaa erilaisten kuperkeikkojen, esteiden ja volttien avulla. Harjoittelu sopii jokaiselle taitotasosta riippumatta. Parkour on hyvin monipuolista liikuntaa, jossa saat ketteryyttä, voimaa,
nopeutta, itsevarmuutta ja hyviä ystäviä. Laji tukee hyvin myös muita urheilulajeja.

 

TEMPPUKOULU

 

Temppukoulu on alle kouluikäisille tarkoitettu leikkimielinen liikuntamuoto. Ryhmässä opetellaan leikkejä, alkeisjumppaa (kuperkeikat, päälläseisonnat ja rekillä telmiminen) ja erityisesti ryhmässä olemista. Temppukouluryhmiä löytyy 3-6 -vuotiaille, tunnit ovat kestoltaan 40 minuuttia.

 

TELINETEMPPUILU

 

Telinetemppuilu on ryhmä, johon voi siirtyä temppukouluiän tultua täyteen. Telinetemppuilun ikäryhmät ovat 6-8 -vuotiaat ja 8-13 -vuotiaat. Laji sisältää monenlaista liikuntaa erilaisia telineitä hyödyntäen.

 

gallery/img_2291 pääkuva
gallery/google_img
gallery/facebook_img
gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock