gallery/img_2285

PERHELIIKUNTA AIKUINEN + LAPSI 0-6

 

Perheliikuntatunnille voivat osallistua alle kouluikäiset lapset vanhempineen tai muun tutun aikuisen seurassa. Tunnilla leikimme, pelaamme, jumppaamme ja temppuilemme yhdessä lasten kanssa. Alku- ja loppuleikkien välillä kierrämme temppurataa. Tunti sopii parhaiten jo käveleville lapsille eli n. 1-vuotiaasta alkaen, mutta myös perheen vauvan voi ottaa mukaan perheliikuntaan.

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla.

PERHETEMPPUILU AIKUINEN + LAPSI 4-8

 

Perhetemppuilu on aikuiselle ja 4-8-vuotiaalle lapselle suunnattu tunti, jossa myös aikuinen on aktiivisesti mukana opettelemassa uutta ja temppuilemassa lapsen kanssa. Perhetemppis on siis yhtä lailla aikuisen kuin lapsen liikuntaharrastus, ja mukaan voi tulla hyvin matalalla kynnyksellä ilman aiempaa voimistelutaustaa. Tunti alkaa alkulämmittelyllä, jonka jälkeen vuorossa on temppurata/temppuilupisteet. Huom! Tunnille tulevan lapsen ikäraja 4-8 vuotta ei ole ehdoton, mutta tuntien toimivuuden takia ja turvallisuussyistä perheen pienimpiä ei voi ottaa tälle tunnille mukaan. Lapsen tulisi osata jo hieman sääntöleikkien (esim. hippa, polttopallo) ja ryhmässä toimimisen perusteita. Tunnilla voi myös olla mukana samasta perheestä useampi kuin yksi lapsi aikuista kohden. Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisen tiedoilla.

 

PERHEPALLOILU AIKUINEN + LAPSI 5-8

 

Perhepalloilu on lapsen ja aikuisen yhteinen pelihetki palloilun parissa. Palloilussa käydään läpi useita eri palloilulajeja ja samalla opitaan pallon käsittelytaitoja ja sääntöjä - pelejä ja leikkejä unohtamatta.

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisten tiedoilla.

 

PERHELIIKUNTA - KALLIOLAN RYHMÄ

 

Perheen kanssa yhteistä liikuntaa. Mukana lapsen/lasten kanssa temmeltämään tuttu aikuinen. Ikäraja lapselle koululaiseen asti. Perheliikunnassa vaihtuu kuukausittain teemat satujumpan, temppuratojen, pelien ja muiden liikkumismuotojen välillä. Tulkaa mukaan! 

Huom! Osallistumismaksu on perhekohtainen riippumatta lapsien lukumäärästä. Ilmoittautuminen tehdään aikuisten tiedoilla.

 

gallery/21752020_1448533105183097_6644949998686898822_n (2)
gallery/google_img
gallery/facebook_img
gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock