HOLLOLAN VOIMISTELU RY

gallery/neliö img_2458b
Vuoden Jumpparit

HolVo palkitsee vuosittain yhden jäsenen jokaisesta liikuntakategoriasta kunniakirjalla, joka luovutetaan kevään viimeisillä tunneilla.

 

Valinnat tekee johtokunta, valintaperusteina mm. jäsenen positiivinen asenne, innokas osallistuminen tai muiden huomioonottaminen tunnilla. Lapsijumpparin, nuoren jumpparin ja aikuisjumpparin lisäksi seura palkitsee vuoden ohjaajan. 

Palkitsemisella seura haluaa kannustaa niin pieniä kuin isompiakin jumppareita osallistumaan tunneille iloisella mielellä ja nauttimaan liikkumisen ilosta ilman haasteita tai kilpailua.

HolVo:ssa asenne ratkaisee - eivät osallistumismäärät tai taidot.

gallery/neliö img_2276
Vuoden Jumpparit kautta aikojen

Seura aloitti palkitsemaan jäseniään kunniakirjoilla  keväällä 2005. Ensimmäinen kunniakirjan saaja oli myöhemmin seuran johtokuntaan ja puheenjohtajaksi noussut Vuoden Jumppaaja Sari Virtanen. Toimintakauden 2005 - 2006 Vuoden Jumppaajaksi valittiin Ritva Laitinen, joka myös innostui myöhemmin johtokuntatoiminnasta.

Toimintakauden 2006 - 2007 Vuoden Jumppaajaksi valittiin Eva-Liisa Niilola, Vuoden Telinetemppuilijaksi Iida Halmela ja Vuoden Temppisläiseksi Nuutti Kannonmaa.

Kaudella 2007 - 2008 Vuoden Temppisläiseksi valittiin Roope Puttonen. Alle 10-vuotiaiden jumppaajien keskuudesta Vuoden Telinetemppuilijaksi valittiin Heidi Parviainen ja yli 10-vuotiainen keskuudesta Iitu Hokkanen. Aikuisryhmäläisten keskuudesta Vuoden Jumppaajaksi valittiin Nina Hohtari.

 

Kaudella 2008 - 2009 Hollolan Voimistelu ry:n Vuoden Temppisläiseksi valittiin Hanna Majuri, Vuoden Telinetemppuilijaksi valittiin Arttu Pohjola. Aikuisryhmäläisten Vuoden Jumppaajaksi valittiin monta vuotta seurassa aktiivisesti harrastanut Alli Parviainen. Kaudella 2009 - 2010  Vuoden Jumppaajana palkittiin Merja Liukkonen ja lasten ryhmistä Elina Mäkelä.  Vuoden ohjaajaksi valittiin lasten ja nuorten showtanssi -ryhmää ohjaava Inari Bergius

Kaudella 2010 – 2011 Vuoden Jumppaaja on Päivi Koski, telinetemppuilija Jere Moilanen ja temppukoululainen Eveliina Hämäläinen. Ahkerana ohjaajana palkittiin Emma Laitinen. Kaudella 2011-2012 Hollolan Voimistelu ry on palkinnut Seija Heleniuksen (aikuiset), Camilla Mäkisen (nuoret) sekä Minttu Kotiahon (lapset). Vuoden Ohjaajaksi seura on valinnut jäsenistön keskuudessa pidetyn, iloisen ja upean Bailatino- ja Zumba-ohjaaja Anne-Mari Lehtisen.

Kaudella 2012 - 2013  vuoden lapsijumppariksi on valittu Jami Joronen maanantain 3-4 -vuotiaiden temppisryhmästä.  Nuorten liikuntaryhmistä palkittiin Viivi Lastikka torstain 9-11 -vuotiaiden showtanssista. Aikuisten liikuntaryhmistä Vuoden Jumppaaja -tittelin sai pitkäaikainen jäsen Leena Kilpelä. Vuoden Ohjaajaksi seura on valinnut temppisohjaaja Juuli Luukan.

Kaudella 2013 - 2014 johtokunta on palkinnut Hugo Hämäläisen (lapset), Tyyne Taunilan (nuoret) sekä Mia Yömaan (aikuiset). Vuoden Ohjaajaksi valittiin yksimielisesti temppisohjaaja Noora Häkkinen. 

Kaudella 2014 - 2015 vuoden lapsijumppariksi valittiin Sanna Nieminen ja vuoden nuoreksi Tuukka Yömaa. Aikuisten liikuntaryhmistä vuoden jumppariksi nimettiin Sanna Linna. Vuoden ohjaajaksi johtokunta valitsi Showtanssi-ohjaaja Elise Sivosen.

Kaudella 2015-2016 vuoden lapsijumppariksi on valittu iloinen ja reipas Veeti Intonen Perheliikunta-ryhmästä. Vuoden nuori jumppari -palkinnon saa innokas ja sisukas Elina Kyyhkynen Parkourista ja vuoden aikuisjumppari -palkinnon hyväntuulinen ja pitkään seurassa harrastanut Raija Vilhunen. Vuoden ohjaajaksi valittiin seuran keskuudessa erittäin pidetty, osaava ja ammattitaitoinen Kahvakuula-ohjaaja Janni Tahko.

Kaudella 2016-2017 vuoden aikuisjumppariksi valittiin Leila Mehto. Lastenryhmistä palkittiin Viva Ruotsalainen ja nuorenryhmistä Aaro Tikkanen. Vuoden ohjaaja -palkinnon sai Parkour-ohjaaja Otto Laine.

Toimintakauden 2017 - 2018 lastenryhmistä johtokunta palkitsi Lauri Kiviön, nuorten ryhmistä Konsta Koposen sekä aikuistenryhmistä Hanna Roihan. Vuoden ohjaajaksi valittiin Perheliikunnassa, Perhetemppuilussa ja Freegymissä ohjaajana toiminut Selina Sivonen

 

Toimintakauden 2018-2019 valinnat julkistettiin Hollolan Voimistelun 25-vuotisjuhlassa huhtikuussa 2019. Johtokunta valitsi vuoden lapsijumppariksi Rene Mustosen. Rene on taitava ja aktiivinen osallistuja, joka kuuntelee hienosti ohjeet ja toimii niiden mukaisesti. Vuoden nuoreksi valittiin Eevi Salminen, joka on osallistuva, sinnikäs ja rohkea kokeilija, jolle harjoittelu on aina hauskaa.  Vuoden aikuisjumppariksi seura valitsi mm. Circuitissa ja Kahvakuulassa treenaavan Jussi Sahlmanin. Jussi on ahkera puurtaja, joka on muutaman vuoden aikana kehittynyt kovakuntoiseksi tekijäksi. Jussi on aina ystävällinen ja valmis treenamaan!

Vuoden ohjaaja -kunniakirjan sai Showtanssi-ohjaaja Matilda Marsala. Seuran johtokunnan, ohjaajiston ja jäsenistön keskuudessa pidetty, aina hyväntuulinen Matilda on oman alansa osaaja.  Hän on aina kannustava, kaiken tasoiset lapset ja nuoret hienosti huomioiva.

 

HolVo onnittelee kaikki palkittuja - hyvä te!