gallery/etusivu_d
gallery/uusi_holvo

JOHTOKUNTA 2018 - 2019

Puheenjohtaja ja jäsenrekisterin hoitaja

Sari Virtanen

p. 040 553 9686

 

Varapuheenjohtaja ja lastenliikunnan vastaava

Tytti Rautamies

p. 040 742 0701

 

Aikuisliikunnan vastaava

Auli Kasakkamäki-Heikkinen

p. 044 780 1485

 

Taloudenhoitaja

Janni Tahko

p. 040 483 5505

 

Sihteeri

Marita Mursula

 

Kotisivujen ylläpito, lomakkeet ja välineet

Minttu Laine

p. 040 8699718

 

Tapahtumavastaava

Ritva Laitinen

gallery/johtokunta

YHTEYSTIEDOT

 

Hollolan Voimistelu ry.

 

Puheenjohtaja Sari Virtanen

 

y-tunnus: 1095552-1

 

IBAN FI32 4212 0010 2134 66

 

www.holvo.fi // info(at)holvo.fi // laskutus(at)holvo.fi

 

 

 

SÄÄNNÖT

 

Hollolan Voimistelu ry. toimii Patentti- ja rekisterihallituksen hyväksymien yhdistyssääntöjen mukaisesti.

 

Säännöt: 

 

gallery/holvo_säännöt.pdf

KYSYTTÄVÄÄ?

 

Mikäli sinulla on kysymyksiä seuran toimintaan liittyen, vastaamme mielellämme. Vastauksia löydät myös usein kysytyt kysymykset -sivuilta.

Nimi  
Sähköposti  
Viesti  

TOIMINTAPERIAATE

 

LIIKUNNAN RIEMUA YHDESSÄ

 

Hollolan Voimistelu ry:n tarkoituksena on suorittaa jäsenistönsä keskuudessa liikuntakasvatustyötä edistämällä voimistelu- ja liikuntaharrastusta niin, että mahdollisimman moni voisi harrastaa voimistelua ja liikuntaa eri toiminta- ja tavoitetasoilla. HolVo on toiminut yli 20 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, helposti lähestyttäväksi ja edulliseksi koko perheen seuraksi. 

 

Toimintaa tarjotaan kolmessa kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta.

Seura aloitti toimintansa lastenliikunnalla ja sen osuus onkin kasvanut ja monipuolistunut vuosien aikana merkittävästi mm. ikäryhmittäin järjestettäviin Temppukouluihin, Showtansseihin ja Parkouriin - näistä Temppukoulu on jo paikallinen legenda, ja ryhmät täyttyvät nopeasti. Viime vuosien aikana HolVo on panostanut erityisesti Perheliikuntaan, jossa eri ikäiset lapset harrastavat Perheliikunta-, Perhetemppuilu- ja Perhepalloilu-ryhmissä yhdessä vanhempiensa tai muiden läheisten - vaikka mummin tai kummin - kanssa. Aikuisten liikunnassa HolVo tarjoaa niin tuttuja kuin uusiakin lajeja helposti lähestyttävällä tavalla ja rennolla otteella. Lajitarjonta elää ajan hengessä, 90-luvun suosikki Keppijumppa on muuttunut Lavikseen, Pilatekseen ja Kahvakuulaan. Lajitarjonnassa huomioidaan myös miehet, sillä mm. Circuit ja Kahvakuula soveltuvat erinomaisesti myös miehille. Ryhmissä käy myös paljon pariskuntia - mikä loistava tapa viettää aikaa yhdessä!

Seura valitsee jäsenistöstään vuosittain "VUODEN JUMPPARIT" jotka palkitaan kunniakirjoilla. 

 

Hollolan Voimistelu ry on jäsenenä Suomen Voimisteluliitto ry:ssä sekä PHLU:ssa (Päijät-Hämeen liikunta ja urheilu ry).

 

Hollolan Voimistelu ry:n periaate "LIIKUNNAN RIEMUA YHDESSÄ" toteutuu seurassa monella tavalla. Kaiken ikäisille löytyy sopiva liikuntaryhmä, ryhmät soveltuvat kaiken tasoisille eikä aiempaa harrastustaustaa vaadita. Seurassa ei ole kilpailutoimintaa eikä pakollisia esiintymisiä. Seura toimii paikallisesti ja vastuullisesti, sen toimintaa johtaa, taloudenhoidosta ja omaisuudesta huolehtii ja vastaa kevätkokouksen vuosittain valitsema johtokunta. Johtokuntaan kuuluu puheenjohtaja (yksi kausi) ja kuusi jäsentä (kaksi kautta) ilman rahallista korvausta.

Johtokunta kokoontuu säännöllisesti kokouksiin, sekä järjestää tarvittaessa kehittäimispäiviä joiden tarkoituksena on pitää seuran visio ja missio kirkkaina sekä huolehtia toiminnan laadukkuudesta myös jatkossa. Lisäksi seura työllistää paikallisia nuoria kouluttamalla heitä lastenryhmien apu- ja vastuuohjaajiksi. 

 

Jäsenmäärä toimintakaudella 2017 - 2018 oli yli 400 iloista ja liikunnasta kiinnostunutta lasta ja aikuista Hollolasta ja lähikunnista.

 

Holvo tarjoaa hikeä ja huvia!

gallery/edcb765ccae8194561fd1a8be509b195.lock