HOLLOLAN VOIMISTELU RY

MAKSUTAVAT

Maksutavat jäsenrekisterin kautta ilmoittautuville

 

Maksutavat jäsenrekisterin kautta ilmoittautuville ovat tilisiirto, Smartum liikuntasetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo. 

 

Ilmoittautuminen tapahtuu jäsenrekisteri-ohjelman kautta, ohjeet ja ilmoittautumisajat löydät täältä.  Ilmoittautuminen tehdään koko toimintakaudeksi (syksystä kevääseen). Ilmoittautuessasi jäsenrekisterin kautta, saat sähköpostiisi laskun jonka eräpäivä on kauden alkamisen jälkeen.  Maksuja ei palauteta, kannattaa siis ilmoittaa seuralle ennen laskun maksamista mikäli ei halua jatkaa ryhmässä.

 

Voit maksaa myös Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Saldolla. Vain allekirjoitetut liikuntasetelit hyväksytään, muistathan siis allekirjoittaa jokaisen liikuntasetelin. Voit maksaa jäsen- ja ryhmämaksuja liikuntaseteleillä tuomalla liikuntasetelin + printatun laskun ohjaajalle. Henkilöllisyys tarkistetaan liikuntaseteleitä vastaanottaessa!

Maksutavat kertamaksulla osallistuville

 

Maksutavat kertamaksulla osallistuville ovat käteinen, Smartum liikuntasetelit, liikunta- ja kulttuurisetelit ja Smartum Saldo. 

 

Kertamaksulla voi osallistua kaikkiin aikuisten liikuntaryhmiin.

Tunneille ei tarvitse erikseen ilmoittautua, muistathan kuitenkin että koko kaudeksi ilmoittautuneet ovat ryhmissä etusijalla jonka vuoksi voimme ottaa vain n. 10 kertamaksajaa / tunti.

 

Mikä maksat käteisellä, varaathan tasarahan mukaan!

 

Voit maksaa myös Smartumin liikunta- sekä liikunta- ja kulttuuriseteleillä tai Smartum Saldolla. Vain allekirjoitetut liikuntasetelit hyväksytään, muistathan siis allekirjoittaa jokaisen liikuntasetelin. Henkilöllisyys tarkistetaan liikuntaseteleitä vastaanottaessa!