huvia, hikeä

ja

hyvää mieltä

Kausi 2024-2025

 
 Kauden 2024-2025 lukujärjestykset on julkaistu!

 


Hollolan Voimistelun uudet lukujärjestykset on julkaistu. Ilmoittautuminen

toimintakauden 2024-2025 ryhmiin alkaa maanantaina 5.8. klo 8.00.

Käy katsomassa tunti tarjonta ja laita päivä muistiin, sillä suosituimmat

ryhmät täyttyvät nopeasti.

 

 

ILMOITTAUTUMINEN RYHMIIN

Ilmoittautuminen kauden 2024-2025 ryhmiin alkaa maanantaina 5.8. klo 8.00 jäsenrekisterissä.

BLOGI - SEURASSAMME

Seurassamme, osa 2 - Historia

 

Aerobicia uimahallin peilisalissa, Bailatinoa Ylikartanon päiväkodin salissa, keppijumppaa liikuntahallilla, steppiä lukiolla.

Kuulostaako tutulta?

Siinä tapauksessa olet mitä luultavimmin ollut jo kymmenisen vuotta sitten mukana seuramme toiminnassa. Poiminnat ovat vuosilta 2008-2010, jolloin seuramme oli n. 15 vuotta vanha ja lajivalikoima erityisesti aikuisten tunneilla melko erilainen kuin tänä päivänä.

 

Hollolan Voimistelu ry:n tarina alkaa 26 vuoden takaa, maaliskuulta 1993. Tuolloin seuran perustamiskirjan laativat Elina Juurinen, Markku Tähtinen ja Raija Eilamo. Syksyllä 1994 pyörähtivät käyntiin ensimmäiset tunnit, ja alkuun painotus oli erityisesti lasten liikunnassa. Tenavajumppa ja telinevoimistelu ovat kuuluneet valikoimaan alusta alkaen, ja vaikka nimet ovat hieman muuttuneet, on Hollolan Voimistelun ytimessä edelleen lasten temppistunnit. Kuinkahan monta hollolalaista lasta on vuosien saatossa aloittanut liikuntaharrastuksensa temppukoulusta?

Lasten tuntitarjonta laajeni 2000-luvun aikana showtanssin suuntaan, ja 2011 kuvioihin tuli parkour.

Kuluvalla toimintakaudella 2018-2019 liikutamme reilusti yli 300:a lasta, kun kaikki lasten tunnit ja perheliikuntatunnit lasketaan yhteen.

Hieno luku, eikö vaan!

 

Seuramme vetonaula ja runko on aina ollut lasten temppukoulutunnit, mutta jo pitkään olemme panostaneet yhtä lailla aikuisten liikuntaan. Aikuisten liikuntatrendit muuttuvat melko nopeasti, joten mekin olemme tuoneet jutun alussa mainittujen aerobic- ja keppijumppatuntien tilalle uusia lajeja – edellisiä yhtään väheksymättä! Tanssituntien puolella Zumba räjäytti potin joitakin vuosia sitten, ’jumppa’ on vaihtunut ’treeniksi’, kehonhuoltoinnostus kulkee sykleissä ja askelsarjat on korvattu toiminnallisella treenillä. Toiminta on kaikin puolin muuttunut ammattimaisemmaksi, vaikka talkoovoimin toimiva voittoa tavoittelematon yhdistys olemmekin.

 

Haistelemme koko ajan liikuntamaailman tuulia ja tarkkailemme eri tuntien suosiota. Yksi viime vuosien suuntauksista on ollut perheiden halu liikkua yhdessä, mikä on mahtava juttu! Olemmekin laajentaneet viime vuosina perheliikuntatarjontaa ja venyttäneet voimisteluseuran tuntipalettia myös palloilun suuntaan. Eivätpä ehkä perustajajäsenet arvanneet vuonna 1993, että tarjoaisimme jossain vaiheessa myös perhepalloilua, ja onpa koko perheen tanssituntikin välähtänyt joskus suunnitelmissa. Aikuinen-lapsi-jumppa on ollut seuramme perustunteja alkuvuosista alkaen, ja osa viime vuosien ohjaajistamme onkin aloittanut sieltä oman jumppauransa.

 

Nyt 25. toimintavuoden päätteeksi voimme todeta, että seurassa kaikki hyvin! Viime vuosien jäsenmäärä, reilut 400, on osoittautunut sopivaksi ja kasvamisen sijaan panostamme monipuoliseen lajivalikoimaan, perheiden liikuttamiseen, ohjaajien kouluttamiseen ja ennen kaikkea hyvän fiiliksen jakamiseen. Huvia, hikeä ja hyvää mieltä olkoon ohjenuoramme tästä eteenkin päin!

HOLVO TARJOAA LIIKUNNAN ILOA, HUVIA JA HIKEÄ

HolVo eli Hollolan Voimistelu ry on monipuolinen, liikunnan iloa ja riemua tarjoava paikallinen,  voittoa tavoittelematon liikuntaseura. 

HolVolla on toimintaa kolmessa eri kategoriassa; Lastenliikunta, Perheliikunta ja Aikuisliikunta. 

Lajitarjonnasta löytyy sopiva liikunnallinen harrastus kaikenikäisille,  sillä lastenliikunnan ryhmät on ikäjaoteltu 3-4-vuotiaista aina 10-13-vuotiaisiin. 

Perheliikunnassa lapset liikkuvat yhdessä vanhempien tai muun tutun aikuisen kanssa, mukaan voi ottaa vaikka mummin tai kummin!

Aikuisliikunnasta löytyy lajeja niin tanssin kuin voimaharjoittelunkin ystäville, kaikki aikuisliikunnan ryhmät soveltuvat sekä miehille että naisille.  

Jäseninä seurassa on noin 400 iloista, liikunnasta ja hyvinvoinnista kiinnostunutta lasta, nuorta ja aikuista Hollolasta sekä lähikunnista.

HolVo on toiminut jo yli 25 vuotta kehittyen ja laajentuen nykyaikaiseksi, edulliseksi ja helposti lähestyttäväksi koko perheen seuraksi,

jonka tavoitteena on tarjota huvia, hikeä ja hyvää mieltä. 

Tutustu tarjontaan ja lähde mukaan!